ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Η www.puressence.com.cy προσφέρει παγκύρπια παράδοση σε συνεργασία με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

Όλες οι παραγγελίες σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 1-3 ημερών,αφού πρώτα η παραγγελία σας έχει εγκριθεί, περνά στο στάδιο ετοιμασίας και μετά δίνεται για αποστολή. Οι παραγγελίες διαικπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες). Αν κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης,ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Σε περίπτωση καθυστέρησης με την παραγγελία σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω email για να σας ενημερώσουμε για τους αναμενόμενους χρόνους αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζήτήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σας σε άλλο είδος ή και την ακύρωση της παραγγελίαςτ του εν λόγω προϊόντος και επιστροφή των χρημάτων σας).

Επιβεβαίωση παραγγελίας & αποστολή

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα παραλάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την καταχώρηση της παραγγελίας σας με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, τον αριθμό της παραγγελίας.

Κατόπιν , αφού η παραγγελίας σας έχει εγκριθεί και ετοιμαστεί θα παραλάβετε ένα email με το μοναδικό αριθμητικό κωδικό για το πακέτο της παραγγελίας που θα παραλάβετε. Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η ανίχνευση της παραγγελίας σας.

Κόστος Αποστολής

  • Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 49,00.
  • Παραγγελίες εώς 48,99 κόστος αποστολής 4,00 και παραλαβή απο τα σημεία παραλαβής της μεταφορικής Akis express  σε όλες τις πόλης.
  • Παράδοση στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξη για αγορές εώς 48,99 το κόστος αποστολής είναι 5,00.


Menu
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine